Učíme lidi dobře jíst a nebát se vyzkoušet novou formu stravování. Nabízíme prvotřídní jídlo za rozumných podmínek.
Co je potřeba odpracovat se odpracuje a s čím mohou pomoci technologie, zapojíme je.
Každá receptura je kreativní proces. Vše se musí vymyslet, spočítat a připravit v několika variacích.
V úzkém týmu odborníků, pod vedením Zdeňka Pohlreicha ochutnáváme a odpovědně vybíráme.
Pečlivě testujeme, zajišťujeme mikrobiologické testy pokrmů a další legislativní nutnosti.
Vaříme, šokově zchlazujeme a zavážíme. Ihned po zařazení jídel do menu jej můžete objednat.
Stojí za každým jídlem, které u nás ochutnáte. Na starosti má vývoj jídel od úplného počátku, kdy se vše propočítává, až po ty pěkné kuchařské chvilky, kdy se kouzlí v kuchyni. Bohdan je člověk, který gastronomií žije a má za sebou bohatou kariéru v zahraničí i v Čechách.
Michal má na starosti výrobu všeho, co se u nás připravuje. Motá, obaluje, zadělává, míchá a upravuje. Naprosto zásadní jsou jeho velké zkušenosti z velkých i menších restaurací, které nám všem pomáhají produkt ladit do nejmenších detailů. Michal je člověk, který nad prací přemýšlí srdcem a když je potřeba zastane práci klidně za tři.
Podporujeme Český průmysl, i proto odebíráme české krabičky, které jsou pro životní prostředí v tuto chvíli nejméně náročné.
Na speciálních plničkách vkládáme jídlo do krabiček, vážíme a vakuujeme. Krabičku plníme speciálním plynem, který nijak neovlivňuje chuť, tím zvyšujeme dobu trvanlivosti.
Hned po uvaření zchlazujeme. Není v tom žádná věda, jídlo se rychle ochladí ve speciálních šokerech.
4.8 | 300+ hodnocení
Buďte v obraze a odebírejte náš Newsletter